torsdag, oktober 28, 2010

Körigt

Ibland kör det ihop sig. Och så klart har både jag och P kurs eller konferens samtidigt (som innehåller både dag- och kvällsaktiviteter). Så efter lite pusslande lyckades jag hitta någon som kunde hämta barnen på förskolan.

Men så enkelt skulle det visst inte vara. Dagen innan så kräks F på förskolan. Stackaren! Och att hitta någon som ville passa ett kräksigt barn på dagen var inte så enkelt. (Som tur var för alla var F inte dålig dagen efter men han kunde ju inte gå till förskolan.)

Men det finns snälla personer! Så lärdomen av det här är att inte boka in superviktiga saker samtidigt! Och ett stort tack till barnens farfar och farmor som passade F på dagen! Och vad bra att mostern kunde hämta M och sen tillsammans med mormorn ta hand om båda barnen.

3 kommentarer:

 1. Toppen! När det gäller jobb kan man oftast inte välja dag...

  Vår barnvakt glömde hämta barnen igår, så det blev totalkaos och vi blev tvungna att be två andra familjer om hjälp för att inte personalen skulle få jobba över (vilket de nog ändå fick göra lite). Usch!

  SvaraRadera
 2. WOW!!! Nice Post!Kind Regards

  SvaraRadera
 3. CB: Nja, ganska ofta kan man välja de där extra-super-viktiga grejerna. eller välja och välja men låta bli att boka in iaf.

  Vilket kaos!

  Anonym:
  Visst...

  SvaraRadera