måndag, februari 28, 2011

Det bidde bara

P har en del Euro-bonus-poäng som går ut nu i februari. Så vi hade tänkt oss att boka en trevlig liten weekendresa. Tror nog vi båda två såg framför oss hur vi vandrar runt i typ Rom eller Paris och det är vår i Europa. SAS släpper en del biljetter som man får rabatt på när man ska använda sina poäng. Och det är lite olika resmål olika gånger. Vi tittade men det var inte så bra resmål, inte dåliga men eftersom det skulle släppas nya alldeles nya snart så väntade vi...

...och de resmålen som var extra rabatt på från Stockholm då var - Vasa! Nu har ju varken jag eller P varit i Vasa men det var liksom inte riktigt Finland vi såg framför oss när vi skulle åka på en romantisk weekendresa till våren i Europa.

Så igår kollade vi lite vad vi kunde använda de där poängen till istället. Och då bara använda upp de som skulle gå ut. Så det blev choklad. Kanske i alla fall. För när vi väl hade tittat igenom alla saker vi kunde välja på och P hade klickat i allt så visade det sig sedan att det tillkom några mer avgifter. Då gick jag och la mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar