torsdag, augusti 14, 2014

2-årsdagen

-Oj, vad vi har firat idag! N har ju blivit två år! Fritids var stängt för planeringsdag så jag och N var hemma med M och F. Vi har ju börjat jobba den här veckan. Och börjat på fritids och förskola!

Vi började med att skrämma N med vår sång men jag tror att det kändes bra när han fick presenter i sängen. Och när man är två år så behöver man nästan ingen hjälp alls från sina hjälpsamma bröder med att öppna paket. Även om de gärna hjälper till med det.


N var ju tvungen att leka lite med presenterna innan det var dags för frukost.


Sen på eftermiddagen kom det gäster och vi fikade, lekte, åt middag, busade, åt efterrätt och hade fiskdamm. Vilket var en succé enligt N som bara ville fiska mer och mer. Tror inte det var själva påsen han ville åt utan mer att det var väldigt skoj att fiska.


Och N kunde blåsa ut ljusen alldeles själv! Förra året släckte han ljuset med fingret. Fast jag hade nästan glömt bort att det skulle vara ljus i tårtan men som tur var påminde M mig. Och vi hade lite dåligt med tårtljus, men det här funkade ju bra det med. 

Tårtan var det jordgubbar, hallon och egna björnbär på. Fast sen när de flesta hade tagit tårta så välte P den. Den blev inte lika snygg efter det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar