tisdag, mars 29, 2016

Påsken

Så blev det då påsk! En tidig påsk. Och den blev ju inte riktigt som vi hade tänkt... Vi blev färre än planerat på vårt påskfirande i skärgården. Och jag tror att alla var väldigt besvikna över att det blev så. Vi saknade de nio personer som var hemma och var sjuka. Men tur att vi inte blev helt ensamma.


Planterade lite penséer innan vi åkte. Där på bryggan var det riktigt fridfullt en liten kort stund när de två yngsta bröderna kom riktigt bra överens och fiskade lite tillsammans. Sen kom ju även påskharen till skärgården och gömde lite ägg. Mycket roligt tyckte N. Och inte bara att få godis och lite paket - utan att få leta efter gömda saker. Han vill leta dagen efter också, ifall att påskharen hade gömt mer.Vi gjorde en utflykt till stranden. Och där kan man ju ha det trevligt oavsett temperatur. 


Det kändes nästan lite som sommar där på bryggan i solen när det inte blåste. Förutom de där isflaken som flöt förbi. Men när vi kom så var isen ganska tjock och sen på söndagen när det blåste så mycket så försvann den nästan helt!Och vi fick se lamm - så gulliga! Den sista här som skulle gå ut vågade inte riktigt. Men då kom tackan tillbaka och stöttade lite. och då klarade lammet att skutta ned. De här lammen var bara tre dagar gamla...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar