onsdag, augusti 17, 2011

Polisen

Igår kväll var vi hos Polisen för att skaffa nytt pass till M. När allt var klart skulle M få välja en liten grej. Att få från passexpeditionskvinnan. Varför är något oklart för så hemskt var det ju inte att bli fotograferad. Han betalade ju inte ens själv. Men i alla fall så fick han välja mellan en liten pin, ett armband eller en tatuering. M hade väldigt svårt att välja så han fick alla tre. Eftersom även F var med insåg passkvinnan att det var en bra idé att även F fick samma sak. Trots att han inte ens hade blivit fotograferad.

Ska helt klart välja den här passexpeditionen nästa gång jag ska göra nytt pass. Men då kanske ni tänker att det där sakerna är nog bara för barn... Men se det tror jag inte! För både armbandet och tatueringen var i vuxenstorlek. Knappen däremot stod det "När jag blir stor ska jag bli POLIS" på så den får man nog inte välja.Här kan man se att texten nästan gick ett helt varv runt lilla Fs arm. Så någon barntatuering var det nog inte.

Sen idag på eftermiddagen så fick jag ett sms att passet var klart! Verkligen snabb! Så P åkte förbi och hämtade det.

3 kommentarer:

 1. Vänlig och snabb passexpedition! Ska lägga den på minnet om det någon dag blir aktuellt för oss med pass igen. Bra utdelning av pryttlar också. För benbrott får man ett bokmärke (sammanlagt på två sjukhus). :-)

  SvaraRadera
 2. Pass - har ni slutat med sånt? ;-)

  Tror att tre saker var lite väl frikostigt. Men jag var som sagt förvånad över att man fick någonting öht. Men ett litet klistermärke kanske inte är fel.

  Låter som dålig utdelning vid benbrott!

  SvaraRadera
 3. Brott lönar sig inte. ;-)
  Fast dagen efter köpte jag en giraff till henne och han (hon?) hade också benet i bandage.

  SvaraRadera