onsdag, april 10, 2013

Bråkigt

Vissa mornar alltså! Tyckte vi låg ganska bra till tidsmässigt. Men sen så ville inte F göra någonting förutom att skrika och slänga sig på golvet. Han skulle nödvändigtvis ha den tröjan han hade igår, men den var det stora fläckar på så det gick inte, han ville inte borsta håret, inte borsta tänderna inte klä på sig. Så vi andra klädde på oss och gick ut. Och när F väl kom ut med fel stövlar på sig slet han av den ena ute och sprang in med bara en och sen fick han på sig rätt stövlar.

Så så här såg det ut utanför vår ytterdörr när vi åkte iväg... (Man kan alltså även se att påskliljorna inte var riktigt redo att stå ute på nätterna.)


Att han orkar. Men sen i bilen på väg till skola och förskola så verkade han hur glad och nöjd som helst trots att tårarna hade sprutat och båda jag och han hade skrikit alldeles nyss. Själv kände jag mig lite mör och ledsen men F hade tydligen släppt det helt. Skönt det. 

4 kommentarer:

 1. Ja, jag tror (hoppas) att de där mornarna tar mer på föräldrarna än barnen?

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan man ju hoppas! Men lite jobbigt är det - liksom lite roligare att vara glad men så enkelt är det väl inte.

  SvaraRadera
 3. Är det nåt i luften idag, eller? E var också jättebråkig. :-(

  SvaraRadera
 4. Ojdå, intressant. Kanske det försvann så plötsligt? Bråk-luften blåste någon annanstans.

  SvaraRadera