onsdag, augusti 07, 2013

Vilken dag - 5 år


Igår fyllde F fem år! Och vilken dag han hade! Han hade ganska många olika idéer om hur födelsedagen skulle vara och de allra flesta kunde vi fixa.


Ballonger är ju aldrig fel, speciellt inte om man fyller fem år.


F hade ville ha pannkakstårta så det blev det till lunch. Men han gillar ju inte grädde så i tårtan var det banan, jordgubbar och jordgubbssylt. Sedan hade vi grädde, glass, kolasås, chokladsås och strössel vid sidan av för de som ville ha.


Som fika-tårta hade F önskat en morotskaka. Även om den blev ganska ful (borde inte ha haft något på sidorna) så blev den ganska god.


F blev väldigt uppvaktad hans mormor och moster var här men sen fick han även paket och kort i brevlådan, MMS och telefonsamtal. Det var full fart hela dagen så jag tror han var väldigt nöjd med sin dag!

Det var några saker som han hade önskat kring sin dag som vi inte hann med så idag har de tutat med såna där kalastutor som vi glömde ta fram igår. Sen ville F ha likadan drink som serverades av farbror J förut så det ska jag också försöka fixa idag för det hann vi inte med igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar