tisdag, oktober 23, 2007

Mer eld och mer evakuering

Nu har det kommit lite mer folk hit till huset i La Jolla som har evakuerats från Solana Beach.

Vi ser på tv hur folk i evakuringscentrena får sova i tält. Och vi är mycket glada att vi har fått komma hit till Ps chef. Arnold har tydligen varit och hälsat på på det största stället, Qualcomm Stadium. Det verkar som om det kommer vara säkert här inatt men vi har ju ändå funderat lite på var vi ska ta vägen om vi inte kan vara kvar här...

Det känns väldigt konstigt att vi nästan såg hur det startade i söndags. Att vi kom på att åka till Julian igår. Och sen när vi inte kunde åka på 78:an hem eftersom de stängde av den gjorde ju att vi fick ta en stor omväg. Då åkte vi igenom en massa av de ställena där det brinner eller som har evakuerats.

4 kommentarer:

  1. Jag försökte sms:a dig i morse men det verkar inte komma fram. Såg sen att du skrivit att täckningen är dålig.
    Jag läste i morse om evakueringen och undrar så hur ni har det. TUR att ni fick komma till Påls chef. Jag hoppas ni får vara kvar där eller hitta något annat bra ställe. Uppsamlingscentra är ju aldrig kul. Bra att du har bloggen att skriva i så vi vet att ni har det bra. Hälsa Pål och Måns.

    SvaraRadera
  2. Vi tänker på er här hemma! Hoppas att ni kan stanna där ni är tills det hela är över. Ta hand om varandra. Kramar från Moa, Micko och Tove.

    SvaraRadera
  3. Maud: Ja, det är ju bra med bloggen så kan man få ut lite info till dem som vill läsa! Om du vill sms:a så testa min amerikanska mobil (maila om du inte har numret).

    SvaraRadera
  4. Moa: Känns bra att ni tänker på oss! Vi hoppas detta är över snart så vi kan få återvända hem. Kram!

    SvaraRadera